Bu aydınlatma metni, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında aydınlatma yükümlülüğünün yerine getirilmesi amacıyla Ziver Petrol A.Ştarafından hazırlanmıştır.

Hizmet alanımızda bulunan güvenlik kamerası vasıtasıyla görüntü kaydı alınmaktadır. Söz konusu veri işleme faaliyeti ile bina güvenliğinin sağlanması ve denetim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlanmaktadır. Bu kayıtlar bilgi işlem birimi tarafından denetlenmektedir.

Söz konusu kişisel veri, Kanunun 5. maddesinde yer alan “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebebine dayanarak otomatik yolla işlenmektedir.

Söz konusu kişisel veri, hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi amacıyla ve ilgili mevzuat gereği talep edilmesi halinde kolluk kuvvetleri ve adli makamlarla paylaşılacaktır.

Kanunun 11. Maddesindeki ilgili kişilerin haklarını düzenleyen taleplerinizi “Veri Sorumlusuna Başvuruda Uyulacak Esaslar Hakkında Tebliğe” göre Yıldızevler Mah. 718. Cad. 12/1 Demirci Plaza Çankaya/ANKARA adresine veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine gönderebilirsiniz.    


Yazdır